• Ügyfélszolgálat: +36 20 570 5355

Üzleti etikett

A viselkedéskultúra olyan írott és íratlan szabályokhoz igazodik, amely különböző és változó tartalommal jellemzi a társadalom, az emberi közösségek mindegyikét. Az illem és az etikett szabályai között vannak évezredes normák és vannak egészen új keletű vagy éppen napjainkban alakuló szabályok. Az üzleti kultúra állandó fejlesztést igényel.

A viselkedés egyes szabályai sok éves üzleti tevékenység folyamán alakultak ki. A szabályok természetesen változnak, de fontos, hogy a továbbiakban is értéket képviseljenek.

Mindennapi életünkben sikertelen üzleteket és konfliktusokat okozhatnak az illemtani bakik; minden pillanatban találkozhatunk olyan helyzetekkel, amelyekben az általánosan elfogadott szabályok a segítségünkre lehetnek. A jó modor, az illemtudó viselkedés nemcsak a hivatalos, de a köznapi életben is szükségszerű és kívánatos.

A mai világ a hatékony kommunikáción alapul. Az etikett, a protokoll fő funkciója, hogy biztosítsa az emberek közötti kapcsolatteremtés és kapcsolattartás lehetőségét.

Üzleti etikett

 

Választható nyelv: magyar és angol

 

Tréning időtartama: 5 óra

A tárgyalás mesterei páratlan művészettel bírnak rá arra minden embert, hogy ajándékként kínálják fel nekik azt, amit pedig feltett szándékuk volt megőrizni.

Francois Callieres

  Kinek ajánljuk?

Azoknak ajánljuk, akik egyrészt szeretnék megtanulni vagy feleleveníteni és korszerűsíteni viselkedéskultúra-ismereteiket, másrészt magabiztosan szeretnék alkalmazni a hivatali protokoll adta lehetőségeket. Akik eredményesek akarnak lenni az élet bármely területén. Mert hamarabb érvényesül az, aki beilleszkedik, s betartja a viselkedési előírásokat.

  Tréning célja

A résztvevők számára a megfelelő magatartást biztosító olyan etikett és protokoll alapismeretek nyújtása, amelyek főként az üzleti, de emellett a társadalmi szférában is elengedhetetlenek mind az általános viselkedéskultúrához és kulturált érintkezéshez, mind pedig az általuk képviselt intézményhez.

  Mi várható a tréningtől?

A résztvevők profi üzleties megjelenéssel, magabiztosan vesznek részt az üzleti találkozókon. Határozottan fognak viselkedni a bemutatkozás, bemutatás, kézfogás sorrendjét illetően. A tárgyalásokon a helyes ültetési renddel elősegítik a kívánt eredmény elérését, valamint az üzleti „evészet-ivászat” szabályai között is feszültségmentesen és könnyedén fognak eligazodni.

  A tréning témái:

  • A megjelenés, köszönés, magázódás-tegeződés szabályai
  • Bemutatkozás, bemutatás, kézfogás helyes sorrendje
  • Értekezlet és üzleti étkezések szabályai (telefonálás, ülésrend, egyéb szabályok)

 

Kérjen egyedileg Önre vagy az Ön cégére szabott ajánlatot!

Árajánlatkérés


  • Székhely: 1204 Budapest, Orsolya u. 1. C. lház. fsz. 1.
  • Levelezési cím: 1133 Budapest, Váci út 110.
  • Képzési helyszínek: 1043 Budapest, Csányi László u. 34., 1133 Budapest, Váci út 110., 1056 Budapest, Váci utca 47.
  • Felnőttképzési engedélyszám: E-000412/2014
  • Telefon: +36-20-570-5355
  • E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

KÖVESS A FACEBOOKON IS

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön az elsők közt aktualitásainkról, képzéseinkkel, kiadványainkkal kapcsolatos friss híreinkről, kedvezményes képzési lehetőségeinkről!
Használati feltételek