• Ügyfélszolgálat: +36 20 570 5355

Oktatók, trénerek

ANDORAI ZALÁN

Akkreditált tanácsadó, coach, mentor. Pedagógusi és tréneri végzettséggel is rendelkezik. Több, mint két évtizede dolgozik a felnőtt képzésben. Sokoldalú, tapasztalt előadó. Főbb tevékenységi területei: szervezet-, vezetésfejlesztési, oktatási, képzési, készségfejlesztő programok, projektek kialakítása, fejlesztése, honosítása, összefogása. Természetes stílusú, oldott légkörben tartott tréningjein közel hét ezer fő, felső- és középvezető, valamint frontvonalbeli munkatárs vett részt eddig. Erősségei a személyiség típusokra épülő készségfejlesztő tréningek a vezetésfejlesztés, a kommunikáció, az együttműködés és az ügyfélszolgálat területén. Specialitása a humán erőforrásban rejlő tartalékok mozgósítása egységes vezetés kialakításával.

BELUS TAMÁS

Számviteli és adótanácsadói felsőfokú végzettségeket szerzett. Több, mint húsz éve foglakozik pénzügyi termékekkel és 10 éve biztosításokkal. A felnőttképzésben 18 éves gyakorlati tapasztalattal bír, az elmélet oktatása mellett jelentős aktivitással szerepel a biztosítási és a banki termékek közvetítése terén is.

DR. FARKAS ILONA

Orvosi diplomát szerzett, de már több, mint 10 éve trénerként és coach-ként dolgozik. Fő területei a leadership management, a sales- life- és business coaching. Hitvallása: kihozni a tréningen résztvevőkből a legjobbat!

DR. SZÁSZFAI GYULA

Jogász végzettséggel és több éves biztosítási, pénzügyi és befektetési szakmai tapasztalattal rendelkezik. Életbiztosítási és nyugdíjpénztári értékesítésben vezető szerepet töltött be. 2009-ben elnyerte “Az év alkuszreferense” címet. Képzések, konzultációk tartása a szakmája kezdetétől a fő feladatába tartozott.

HORVÁTHNÉ KOCZKA ÉVA

Értékesítési területen kezdte a pályáját pénzügyi szektorban, ahol tréneri vénáját is tudta kamatoztatni. Fejlesztő, tanácsadó munkája mellett rendszerszemléletű-, vezetőfejlesztő- valamint team coach-ként dolgozik. A sors ajándékának tekinti, hogy olyan területen dolgozhat, ami egyben az életcélja, és amit a küldetésének tekint: tanulni, fejlődni életünk végéig, mindezt jó hangulatban és kellő motivációval. A “life learning” nem csak szlogen számára, ő maga is eszerint él.

JAKAB LÁSZLÓ

Alapvégzettsége tanár, de már 23 éve a biztosítási és a banki területen dolgozik, értékesítésben több éves tapasztalatot szerzett, később életbiztosítási osztályvezetőként dolgozott, majd a független közvetítők értékesítését segítette. Munkája alapját folyamatosan a munkatársai szakmai támogatása, oktatása adta, így nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a területen is.

KOVÁCS ZSUZSANNA

Közgazdász, mentálhigiénés szakember végzettségű. 39 éve gazdasági, pénzügyi területen dolgozik, ebből több mint másfél évtizede biztosítási területen tanácsadóként, vezetőként, oktató-trénerként. Pszichodráma asszisztensként önismereti csoportokat vezet. A Gödi Mentálhigiénés Szolgálat alapítója, továbbá 25 éve tagja az Élet Mentálhigiénés Egyesületnek. A Magadért Drogmentességet védő Alapítvány segítője és a MA-TESZ Alapítvány kuratóriumi tagja. Képzésein és csoportjain a magas szintű tudás átadásán túl a legfontosabb szempont a személyiségformálás, valamint az életünkért való tudatos felelősségvállalás átadása.

KROÓ JÁNOS

Coach, tréner, angoltanár. Tréningjeit a lendület és a közvetlen légkör jellemzi. Vidám, hatékony és pontos. Sokoldalú, tapasztalt az ügyfélszolgálati képzésekben. Szereti a zenét, az embereket és a különböző kultúrákat. Könnyed, kreatív, innovatív. A tréningek hatékonyságát növelő, az után követésen alapuló módszereket kutat és alkalmaz.

MÉSZÁROS ALPÁR

Igazságügyi Miniszter által kinevezett igazságügyi szakértő már közel 20 éve. Gépmesterként dolgozott, jelentős gyakorlati tudással is rendelkezik. Okmányazonosítási képzésein mindazon ismereteket átadja, ami szükséges ahhoz, hogy ki tudják szűrni a résztvevők a munkájuk során a hamis okmányokat, bankjegyeket.

MUSZKA ANDREA

Tanári diplomája megszerzése után angolszász nyelvterületen élt és képezte magát. Oktatói munkáját határon túl is gyakorolta, fontos hangsúlyt helyezve a tiszta kommunikációra, az értő figyelem megtanítására. Angol és magyar nyelven is oktat, mentorál és egyéni valamint csoportos coaching foglalkozásokat is sikeresen tart.

POLGÁR MÁRIA

Pedagógusi és közgazdasági tanulmányai után kipróbálta magát különböző munkakörökben a köz-és versenyszférában, itthon és külföldön egyaránt. Jelenleg angol tanári végzettségét és az üzleti életben szerzett munkatapasztalatát ötvözve tart angol nyelvű tréningeket, valamint gazdasági szaknyelvet oktat..

POZSGAI ANDRÁS

Pedagógusi és közgazdasági tanulmányai után kipróbálta magát különböző munkakörökben a köz-és versenyszférában, itthon és külföldön egyaránt. Jelenleg angol tanári végzettségét és az üzleti életben szerzett munkatapasztalatát ötvözve tart angol nyelvű tréningeket, valamint gazdasági szaknyelvet oktat.

PUNK GABRIELLA

Az egyetemi diploma megszerzése után tanulmányokat folytatott a Nemzetközi Bankárképző VAP és EFFAS programjain. 2003óta dolgozik befektetési területen. Szakmáját értékesítőként, biztosítási területen kezdte. 2008 óta foglalkozik közvetlenül értékpapír piaci tevékenységgel. Az értékesítés mellett 2011-től 2015-ig egy osztrák letétkezelő banknál látta el a magyarországi ügyfelek és partnerek akvirálását és oktatását. A megfelelő szakképesítés biztosítása érdekében belső szakmai oktatásokon vett részt, illetve naprakész információkkal rendelkezik banki értékpapír termékekről, lebonyolítási rendszereikről, törvényi hátterekről. Több éves oktatói tapasztalattal rendelkezik.

SINKÓ JUDIT

Egyetemi diplomája megszerzése után értékesítési területen helyezkedett el: tanácsadóként, mentorként, oktatóként segítette a munkatársak munkáját. 6 éves cégvezetői és több mint 10 éves felnőttképzési tapasztalattal rendelkezik, több független közvetítő szakmai igazgatói pozícióját látta el. 2008 óta a hatósági képzések szervezésében, képzések tartásában és vizsgáztatásban is aktívan részt vesz. Képzésein a kötelező tananyagon felül a gyakorlatban aktuálisan is használható tudást ad át.

SZIKORA RENÁTA

Menedzsment és üzleti tanácsadás szakirányon szerzett diplomát. Tapasztalt banki és biztosítási szakértő. 10 éves szakmai tapasztalatát kamatoztatva, rendszeresen tart hatósági képzéseket. Munkáját lelkiismeretesen, szakmai hozzáértéssel végzi, alapos, jól felkészült oktató. Lendületes, kommunikatív óráin minden résztvevő jó hangulatban sajátíthatja el a szakma alapjait.

SZOMBATINÉ KOVÁCS MARGIT

Saját vallomása szerint is, akkor a legboldogabb, ha taníthat. Kitartó munkával megszerzett minden oklevelet, amely a kézírásvizsgálathoz kötődik, így lett: grafológus, írásanalitikus és írásszakértő. Az írásanalitikai képzés keretében, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen kutatásmódszertant és írásazonosítást oktatott. A Magyar Írásanalitikai Tudományos és Érdekképviseleti Szervezet alelnöke és az Írásszemészeti Társaság főtitkára. Munkáját kiváló szakmai-, és módszertani felkészültséggel, nagyfokú alázattal és szeretettel végzi.

TÍMÁR ISTVÁN ZORÁN

Közgazdász végzettséggel rendelkezik pénzügyi szakirányon. Több, mint 15 éves pénzügyi, értékesítési tapasztalattal rendelkezik. Oktatással, tréningek tartásával 2007 óta foglalkozik.

TÓTHNÉ MAGASVÁRI ANDREA

Biztosítási közgazdászként végzett. Több mint 20 évet dolgozott a biztosítási szakmában. Tíz évig az értékesítési illetve az üzleti oldalon. Munkájában egyre nagyobb teret kapott a kollégák oktatása. Később okleveles kommunikációs tréner diplomát szerezett. Közel 10 éve trénerként dolgozik, hogy tovább tudja adni azt a technológiát, amely az emberi kapcsolatokra és a kommunikációra építve teremthet sikert.

TÓTH GYULA

A pedagógusi diploma megszerzését követően harminc évet dolgozott egy kiemelt állami szervezetnél, ahol a felnőttképzésen túl, főleg pénzügyi és gazdálkodási területen tevékenykedett. Közel 10 éves biztosításközvetítői tapasztalattal is rendelkezik. Oktatókén és vizsgabiztosként is részt vesz az MNB által felügyelt biztosításközvetítői valamint pénzügyi hatósági képzésben.

VÁGOLA ÉVA

Pedagógus, bábszínész és elvégezte a Debreceni Egyetem pszichológia szakát. 2009 óta dolgozik trénerként. Specialitása a művészeti eszközök segítségével történő személyiségfejlesztés, szorongásoldás. saját kidolgozású tréningjei között szerepel a beszéd és előadói készség fejlesztés, a stressz menedzsment, és a reális önismeretre épülő personal brand felépítése. Célja annak támogatása, hogy a megjelenés ne üres arc legyen, hanem valódi kép.

VÉGHNÉ VÉKONY GYÖRGYI

Okleveles középiskolai tanár, okleveles grafológus, grafológusképzési szakértő, okleveles írásanalitikus. 1993-tól oktat grafológiai tárgyakat folyamatosan a Grafológiai Intézetben, valamint Gimnázium szakképzési oktatója az alábbi területeken: kommunikáció, viselkedés pszichológia alapjai, vezetés-szervezés. MÍT Szakképzési Bizottság társelnöke volt, 2005-től a Grafológiai Intézet Szakmai Tanácsadó Testületének elnöke, 2008-tól a Magyar Írástanulmányi Társaság Tiszteletbeli Tagja; 2013-tól a Magyar Írástanulmányi Társaság elnöke. Arcelemzéssel is foglalkozik.

  • Székhely: 1204 Budapest, Orsolya u. 1. C. lház. fsz. 1.
  • Levelezési cím: 1133 Budapest, Váci út 110.
  • Képzési helyszínek: 1043 Budapest, Csányi László u. 34., 1133 Budapest, Váci út 110., 1056 Budapest, Váci utca 47.
  • Felnőttképzési engedélyszám: E-000412/2014
  • Telefon: +36-20-570-5355
  • E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

KÖVESS A FACEBOOKON IS

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön az elsők közt aktualitásainkról, képzéseinkkel, kiadványainkkal kapcsolatos friss híreinkről, kedvezményes képzési lehetőségeinkről!
Használati feltételek