• Ügyfélszolgálat: +36 20 570 5355

IBF Master Center bemutatkozás

Az IBF Master Center Kft. engedélyezett felnőttképzési cégként célul tűzte ki az egész életre szóló tanulást, a színvonalas minőségi képzéseket az alapoktól a vezető képzésekig, ezzel is elősegítve a vállalatok eredményes működését és a sikeres értékesítést.

A vállalkozások versenyképességét meghatározó egyik leghangsúlyosabb tényező a humán erőforrás képzettsége, mely minősége csakis folyamatos fejlesztésekkel, képzésekkel tartható fent.

Szigorú minőségi és szakmai követelményeket állítunk oktatóinkkal, trénereinkkel szemben, csak a legjobbakkal dolgozunk, és folyamatosan biztosítjuk a továbbképzésüket. Jelentős szakmai tapasztalatunkra alapozva a képzési palettánk összeállítása során törekedtünk arra, hogy az teljes mértékben lefedje a vállalati hierarchia minden szereplőjének szükségleteit, igényeit. További, a projekt előkészítése során felmerülő egyedi igényeket természetszerűleg képzési profil bővítésével oldjuk meg.

Garanciát vállalunk a minőségre! Folyamatosan értékeljük, és a résztvevőkkel értékeltetjük a képzéseket, tréningeket, előadókat, és ezeket figyelembe véve fejlesztjük a szolgáltatásainkat, folyamatosan konzultálva a megrendelővel.

A cégvezetőkkel történt egyeztetéskor felmérjük az egyedi szükségleteket és ennek megfelelően állítjuk össze a képzési csomagjainkat, maximálisan igazodva a megrendelő igényeihez időben, ütemezésben és helyszínben egyaránt.

Engedélyezett programjainkat igénybe véve lehetőség van mindezeket pályázatokkal finanszíroztatni.

A képzések rendszerint nagyobb idő és forrásráfordítással járnak, ám a pályázati kiírás 100% finanszírozási intenzitás mellett biztosít lehetőséget a Vállalkozások vezetői, munkavállalói számára képzések szervezésére és megvalósítására. A forrás nem csak a képzést és a megvalósításhoz kapcsolódó költségeket finanszírozza, hanem képzési támogatásként a munkavégzés helyett a képzésre fordított idő bérigényét is egyben.

Ugyan a képzések, beruházások fő pénzügyi hátterét a pályázati források biztosítják, ám egy EU-s finanszírozású projekt tervezése és megvalósítása külön-külön is nagy terhet jelent a legtöbb potenciális pályázó szervezet életében. Ezért az együttműködés kidolgozása során olyan konstrukciót állítottunk össze, mely amellett, hogy teljes mértékben a partner egyedi igényein, szükségletein alapul, leveszi a projekttel kapcsolatos szakmai és adminisztrációs terheket a válláról.


Cégünk a képző szervek közül egyedüliként BISNODE AA tanúsítványt kapott, melyre a hazai cégek 1,75%-a jogosult. Ez is bizonyítja pénzügyi stabilitásunkat, üzleti megbízhatóságunkat.


 

Amennyiben érdeklődik a képzéseink, tréningjeink után vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen egyedi ajánlatot az alábbi elérhetőségen:

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


  • Székhely: 1204 Budapest, Orsolya u. 1. C. lház. fsz. 1.
  • Levelezési cím: 1133 Budapest, Váci út 110.
  • Képzési helyszínek: 1043 Budapest, Csányi László u. 34., 1133 Budapest, Váci út 110., 1056 Budapest, Váci utca 47.
  • Felnőttképzési engedélyszám: E-000412/2014
  • Telefon: +36-20-570-5355
  • E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

KÖVESS A FACEBOOKON IS

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön az elsők közt aktualitásainkról, képzéseinkkel, kiadványainkkal kapcsolatos friss híreinkről, kedvezményes képzési lehetőségeinkről!
Használati feltételek