• Ügyfélszolgálat: +36 20 570 5355

Pályázat

Egy vállalkozás sikeressége nagyon sok összetevőn múlik. Meggyőződésünk, hogy minden elért eredmény alapja a humán tőke. Csak azok a vállalatok képesek hosszú távon sikeresek maradni, akik rendelkeznek a céljaikhoz megfelelő emberi és anyagi erőforrással, képesek a lehető legeredményesebb módon kiaknázni a munkavállalóikban rejlő lehetőségeket.

Küldetésünk, hogy partnereink részére ne csak megtaláljuk az igényeknek megfelelő, elkötelezett munkaerőt, hanem teljes körű szolgáltatást nyújtva az optimális foglalkozáspolitika, foglalkoztatás és versenyképesség feltételeinek kialakításával segítsük az értékes munkavállalók hosszú távú megtartását és a bennük rejlő lehetőségek kiteljesedését.

Szakembereink évtizedes pályázattervezői, írói és megvalósítói tapasztalattal rendelkeznek elsősorban energetikai, kommunikációs, infrastruktúra, oktatási infrastruktúra és tartalomfejlesztés, gazdaságfejlesztés, Kutatás és fejlesztés, műszaki beruházások, szociális, foglalkoztatási és képzési programok tervezése és megvalósítása területeken. Egyedi, a partnerek személyes igényeire szabott projektjeink, az elmúlt években elnyert 6 Mrd Ft támogatás, széles szakmai partnerkapcsolataink mind a meglévő és leendő partnereink számára végzett munkánk sikerességét igazolják.

Szakmai céljaink elérése érdekében szolgáltatási körünk széles skálájával állunk rendelkezésre, alkalmazkodva a vállalkozás- és foglalkoztatásfejlesztés módjaihoz, lehetőségeihez. Törekszünk arra, hogy a szakpolitika és forrásfinanszírozás trendjeihez alkalmazkodva teljes körű szolgáltatáscsomaggal támogathassuk partnereink tevékenységét, fejlődését.


A 2014-2020. évi tervezési időszak nagy lehetőségei

A sorrendben harmadik EU-s finanszírozási időszak nem fog különösebb meglepetéseket tartalmazni a forráselosztás és a pályáztatás módja tekintetében. Jó hír, hogy továbbra is kiemelt szerephez jut a gazdaságfejlesztés, mely a rendelkezésre álló források tervezetten 59,1%-át fedi le. A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) esetében 39,4%, a Terület- és Településfejlesztési Operatív programnál (TOP) 16,15%, míg a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív program (VEKOP) esetében 3,55% a tervezett forráselosztási arány.


 

További információkért Írjon nekünk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.


Amennyiben szeretne tájékozódni pályázati és oktatási híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre.


  • Székhely: 1204 Budapest, Orsolya u. 1. C. lház. fsz. 1.
  • Levelezési cím: 1133 Budapest, Váci út 110.
  • Képzési helyszínek: 1043 Budapest, Csányi László u. 34., 1133 Budapest, Váci út 110., 1056 Budapest, Váci utca 47.
  • Felnőttképzési engedélyszám: E-000412/2014
  • Telefon: +36-20-570-5355
  • E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

KÖVESS A FACEBOOKON IS

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön az elsők közt aktualitásainkról, képzéseinkkel, kiadványainkkal kapcsolatos friss híreinkről, kedvezményes képzési lehetőségeinkről!
Használati feltételek