• Ügyfélszolgálat: +36 20 570 5355

Adatvédelem

Az IBF Master Center Kft. kiemelt figyelmet fordít a honlapját látogatók személyes adatainak védelmére.

Ha Ön személyes adatokat ad meg nekünk e-mailben, hozzájárul ahhoz, hogy azokat a IBF Master Center Kft. a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően nyilvántartsa és kezelje.

E-mail címének megadásával hozzájárul ahhoz, hogy cégünk hírleveleket, az aktuális képzéseinkről tájékoztatást küldjön Önnek.

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint személyes adatnak minősül bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés.

A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel fennáll.

Cégünk az Ön kérésére tájékoztatást ad az általunk kezelt személyes adatairól, azok kezeléséről, bármikor kérheti személyes adatinak helyesbítését, módosítását, illetve – a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével – törlését.

  • Székhely: 1204 Budapest, Orsolya u. 1. C. lház. fsz. 1.
  • Levelezési cím: 1133 Budapest, Váci út 110.
  • Képzési helyszínek: 1043 Budapest, Csányi László u. 34., 1133 Budapest, Váci út 110., 1056 Budapest, Váci utca 47.
  • Felnőttképzési engedélyszám: E-000412/2014
  • Telefon: +36-20-570-5355
  • E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

KÖVESS A FACEBOOKON IS

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön az elsők közt aktualitásainkról, képzéseinkkel, kiadványainkkal kapcsolatos friss híreinkről, kedvezményes képzési lehetőségeinkről!
Használati feltételek